Enni vagy nem enni…. ez itt a digitális élelmiszerellátási lánc kérdése.
A gyorsuló világunkban egyre gyorsabb és rosszabb minőségű ételeket fogyasztunk. Hogyan tud a digitális technológia hozzájárulni, hogy na csak egészségesebb, jobb minőségű ételeket együnk, hanem mindezzel a környezeti terhelést is csökkenteni tudjuk. A kerekasztalban a Cibus Hungaricus Alapítvány, a Székely Gazdaszervezetek Egyesülete kereste a választ. Az előadás után a helyi és távoli termékek kínálatából tartottak kóstolót.
Résztvevők:
Cilip Árpád (Hargita Megye Fejlesztési Ügynökség)
Könczei Csaba (parlamenti képviselő)
Miklós Ervin (LGT Proiect SRL) beszélgetése az élelmiszerminőség és a digitalizáció összefüggéseiről.
Moderátor: Varga Péter Miklós (Cibus Hungaricus Alapítvány).